Groepsaankoop Spouwmuurisolatie

Schrijf je vrijblijvend in op deze groepsaankoop en geniet van een uitzonderlijke korting!

 

Waarom?

Bespaar tot wel 30% op uw energiefactuur met een duurzame isolatie. Dit jaar kan men nog genieten van verschillende premies. Door samen met uw dorpsgenoten aan te kopen, krijgen jullie een korting in functie van het aantal deelnemers. Samen gaan we voor het milieu en jullie portemonnee.

u

Hoeveel kost spouwmuurisolatie?

De kostprijs is afhankelijk van de grootte van de woning en de breedte van de spouwopening. Hoe groter de muuroppervlakte en hoe breder de spouw, hoe meer men kan besparen. Een gemiddelde woning kost uzelf ~1600€. Dankzij de huidige premies is deze investering vaak op minder dan 4 jaar terugverdiend.

Hoe werkt het?

Bij spouwmuurisolatie wordt de holle ruimte tussen de binnen- en buitenmuur gevuld met isolatie-materiaal. Dit gebeurt via kleine boorgaten die daarna zorgvuldig weer opgevoegd worden in de oorspronkelijke kleur. De gebruikte materialen voldoen aan de strenge ATG-normen en ook de uitvoerders worden opgeleid en gecontroleerd door de overheid. Hierdoor is de kwaliteit van de uitgevoerde werken gegarandeerd.

N

Interesse?

Indien u interesse hebt, komt er een energiedeskundige uit jullie regio vrijblijvend een inspectie doen van uw spouwmuur. Hierdoor krijgen jullie advies op maat en kan hij u dadelijk informeren of jullie in aanmerking komen voor allerlei premies. Onder bepaalde voorwaarden, kan uw eigen inbreng zelfs dalen onder de 750 € voor de ganse woning. Bel naar het nummer 0472/937546 voor meer informatie.

Wees klaar voor de winter en geniet nu nog van de premies!
Schrijf je vrijblijvend in op deze groepsaankoop en geniet van een uitzonderlijke korting!

Naam (verplicht)

Emailadres (verplicht)

Straat

NR

Gemeente

Telefoon

GSM

Bericht (verplicht)