Referenties

We zijn zeer content dat we uw advies gevolgd hebben in verband met de spouwmuurisolatie. De verwarming springt nog zelden op ‘s avonds en ook ‘s morgens is het veel warmer binnen. Deze isolatiewerken hadden we al 20 jaar eerder moeten laten uitvoeren!!! Nogmaals hartelijk bedankt voor de vlotte samenwerking en veel succes met uw nieuwe zaak.

Mevr. E. Van Gompel en partner

Na-isolatie van de spouwmuur, Mol

Vakbekwaamheid en klantvriendelijkheid gingen hand in hand bij onze dakisolatie door EBAR, de firma van Walter Van Baelen. Dit was reeds duidelijk na ontvangst van de offerte met bijhorende vermelding van de mogelijke premies en fiscale aftrekmogelijkheid. De afwerking vlotte goed en ons huis werd deskundig gepoetst na afloop van de werkzaamheden. Wij hebben EBAR dan ook reeds aan vrienden aanbevolen.

J. en M. Vanoostende

Isoleren van dak met 16 cm glaswol, Halle-Zoersel

Ik kwam Walter toevallig tegen toen hij bij mijn buurman aan het opmeten was. Door zijn heldere uitleg omtrent de na-isolatie van de spouwmuren ben ik direct met hem in zee gegaan. Hij heeft ondertussen ook al mijn zolder geïsoleerd. Het resultaat mag gezien worden. Mooie winddichte afwerking en zowel thermisch als akoestiek een hemelsbreed verschil met vroeger.

Gabriëls Aloïs

Na-isolatie van spouwmuren, Rijkevorsel

Het is nu een jaar geleden dat ik mijn spouwmuren heb laten opvullen op advies van Ebar. Ik kreeg deze week mijn eindafrekening in de bus en ik was aangenaam verrast. De beloofde besparing van 26% heb ik alvast op zak. SUPER!!

Mevr. Van Den Bergh

Na-isolatie van spouwmuren, Kalmthout

Wij zijn zeer tevreden over het energieadvies dat we van u gekregen hebben. Ook de informatie over de premies was zeer duidelijk uitgelegd. Door de verschillende premies is mijn reële terugverdiendtijd teruggebracht tot 2 jaar. Super!!!

Dhr. en Mevr. Ludo Budts

Na-isolatie van de spouwmuur, Hemiksem

We hebben lang getwijfeld om ons plafond van de slaapkamers te laten isoleren. Op advies van EBAR hebben we toch wol laten inblazen via kleine openingen in de bepleistering. Het resultaat is zeer goed te voelen, warmer in de winter en vooral koeler in de zomer. Bedankt voor uw advies en voor de arbeiders die hun uiterste best hebben gedaan.

Dhr. en Mevr. Vande Laer

Isolatie van plafonds tussen de roostering van een plat dak door inblazen van glaswol, Poppel

Ik ben uiterst tevreden met het geleverde werk. Walter en zoon Michaël hebben ook het volledige huis gestofzuigd na de werken. Bedankt mannen!!

Mevr. A.Peeters

Isoleren dak met 16 cm glaswol, Vlimmeren

Walter kwam ons zeer duidelijk inlichten over de soorten van dakisolaties met alle mogelijke informatie over premies en belastingaftrek. De afwerking van de isolatiewerken en de opkuis achteraf waren dik in orde. Het warmteverlies via de zolder is geminimaliseerd en de temperatuur is er veel aangenamer.

B.Dams

Dakisolatie met Pir platen tegen de kepers, Brasschaat

Op aanraden van Ebar hebben we onze zolder laten isoleren. De werken zijn perfect verlopen en alle afspraken werden volledig nagekomen. Walter heeft zelfs onze premies aangevraagd voor werken die we enkele maanden voordien hadden laten uitvoeren door een andere aannemer. Deze had me hierover niet geïnformeerd. Dank u Walter, voor deze service.

Dhr. & Mevr. Biesemans

Zolder isolatie, Westerlo

De spouwmuurisolatie die je vorig jaar hebt laten uitvoeren functioneert naar volle tevredenheid. Het binnenklimaat is een stuk aangenamer geworden. Wat ik ook onderscheidend vond destijds, is dat je snel, helder en deskundig communiceerde. Daar waar de andere bedrijven pas reageerden na 5-6weken.

Ivo Van Geloven

Na-isolatie van spouwmuren, Ravels

Ik heb onlangs op advies van EBAR mijn zolder laten isoleren. Ik had nog nooit gehoord van de cellulose als isolatiemateriaal. Na de werken was het huis niet enkel veel warmer maar ook veel stiller. Een super oplossing zowel thermisch als akoestisch. Dit hadden we al veel langer moeten doen. Bedankt Ebar voor de goede zorgen!!

Familie Oostvogels

Isoleren van zolder met 22cm cellulose (papiervlokken), Rijkevorsel

We zijn zeer tevreden over het advies dat we van Ebar gekregen hebben. We hadden nog nooit gehoord van deze techniek van na-isoleren van spouwmuren. Het resultaat mag gezien worden, comfortabel warm gevoel en een fors verlaagde energiefactuur.

Dhr en Mevr Cardon-Creve

Na-isolatie van de spouwmuur, Sint-Lenaerts

Wij zijn zeer tevreden over de geleverde werken en afhandeling papierwerk.Vakkundig en proper werk,zeker aan te bevelen!!!

Dhr. en Mevr. Peeters-Boeckx

Isoleren van de zoldervloer door PIR isolatie 10 cm dik., Oud-Turnhout

Onlangs hebben wij onze zolder laten isoleren met 16 cm glaswol. Alles is proper afgewerkt volgens afspraak en het voelt duidelijk warmer aan. En omdat er momenteel nog subsidie bestaat op het isoleren, was dit zeker aantrekkelijk om te laten doen.

Margriet Gabriëls

Isoleren met glaswol